Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Uke | Startdato | Sluttdato | Frist | Sted | Språk |
---|---|---|---|---|---|
På forespørsel | - | - | Risør, Aust-Agder | Norsk |
Uke: |
Startdato: På forespørsel |
Sluttdato: - |
Frist: - |
Sted: Risør, Aust-Agder |
Sted: Risør, Aust-Agder |
Språk: Norsk |
Trykk her for mer info |
Lukk |
Vi reiser mye, ser mye og opplever mye. Vi var lei av vanlige hoteller og søkte noe annerledes. Det vi opplevde i Risør, overgikk våre villeste forhåpninger: Kombinasjonen av byen selv, Det lille hotel og Cecilies matkurs var rett og slett helt magisk!
Hanne Westgaard, daglig leder Beauty Products AS, Oslo
Å lage mat sammen og dele måltidet etterpå, er noe av det hyggeligste man kan gjøre - enten man er en vennegjeng eller gode kolleger! Og vi våger å påstå at den som deltar på et matkurs på Det Lille Hotel i Risør, får en opplevelse for livet. Risør er etter manges mening den vakreste av sørlandsbyene, og Det Lille Hotels komfortable suiter i maritim stil danner en unik ramme rundt våre matkurs.
Kursene er lagt opp og ledes av Cecilie Schandy Kvernvik, som takket være sine kunnskaper, entusiasme og pedagogiske evner ble valgt av Eyvind Hellstrøm til å være med i “Hjemmekokklauget”. Gjennom enkle tips og triks ønsker hun å inspirere til å lage både sunn hverdagsmat og herlig festmat. Hun er opptatt av å hente frem og videreutvikle gamle mattradisjoner og gjøre mest mulig bruk av de flotte råvarene som finnes på Sørlandet. Kurskvelden munner ut i en førsteklasses middag, tilberedt av deltagerne selv, i den vakre og stemningsfulle Sagafjordsuiten.
Kursene tilbys i tre ulike varianter: "Prikken over i'en", "Barsk mat" og "Mer matglede - mindre karbohydrater". På det førstnevnte lager man en festmeny med nøye utvalgte viner, mens det andre fokuserer på litt mer "rustikk" mat tilpasset godt håndverksøl. Den siste varianten tar for seg - som navnet antyder - velsmakende mat med lavt innhold av karbohydrater, spesielt med tanke på dem som ønsker å redusere vekten, men også for alle som er opptatt av å spise sunt og næringsrikt til både hverdag og fest.
Kursene arrangeres på forespørsel for minimum 9 og maksimum 12 deltagere, og er av og til også åpne for individuell påmelding (se nærmere detaljer!). Kursene holdes primært på lørdager som en del av et weekendopphold på hotellet, men kan også arrangeres på ukedager, f.eks. i forbindelse med kurs-/konferanseopphold for firmaer.
Sørlandsperlen Risør og Sjømannssuitene Det Lille Hotel danner en usedvanlig stemningsfull og vakker ramme rundt disse matkursene, så vi anbefaler at kurset legges inn som en del av et weekendopphold. Risør ligger ca. 230 km fra Oslo og 120 km fra Kristiansand, med gode veier og offentlige kommunikasjoner både øst- og vestfra.
Alle forkunnskapsnivåer. Kursleder tilpasser undervisningen til hver enkelt gruppe.
Helaften fra kl. 17.
Venne- og familiegrupper, firmagrupper, kick-offs, annerledes julebord, etc.
Les mer om Sjømanns Suitene - Det lille hotell
Se flere kurs fra Sjømanns Suitene - Det lille hotell (1)